somsagt - avsaralinna.blogspot.com

Nu blire inge mer här på ett tag men bloggen får vara kvar - avsaralinna.blogspot.com

JAKKiSH - Kommer ni ihåg

Nyss fixat mig, smink & påklädnad för dagen och ska snart och åka & handla mat med mamma till tacosmmums.  Men hon ska fixa hästarna som vanligt så jag får sitta här och poppaa musik som fan i mina superhögtalare - eller mina små fula data högtalare som man hör knappt nånting i,hih vilket som! Anyway har tänk på att i varje inlägg står det nånting om musik, men alla älskar musik. Jag gör iaf, man kan fan inte koncentrera sig utan, när man är glad,depp,flumm eller va som helst. Som andra bloggare dåra, I Hissing musico (H' 


  ta tag i ditt liv ta ett andetag och njut innan tiden runnit ut


Nytt inläggg

Homee

jag orka inte skola idag, och då är man hemma! Så måste kolla kläder till luciafestinatt - mobbas inte, åker enbart dit för att Mange schmidt & melody club ska dit.

21.30 MANGE SCHMIDT
23.00 MELODY CLUB
00.00 LASERSHOW DJ MAGNUS BORGER antar väl va tvugna att stanna tills det är slut så.


23:10 - Godnatt

Orkar eller hinner inte skriva idag - & Ashton Kutcher e hetnos.


liteså

Ingen biorio för mig idag, men kändes som att det vore roligare för både mig och michaela om jag hade sett ettan först. Så åkte hem istället och läste lite , "tillsammans andra boken" läste ettan för ett tag sen så har börjat ganska nyss på den andra som är rätt bra. Hmm min sysselsättning på dagarna nu mera ganska skönt ändå. Aja nu ska jag kika runt på lite bloggar och musik - som vanligt dåra,!


On friday ska jag klippa lugg - om jag vågar :)

men du som jag,måste lära dig att lyssna

kort inlägg typ - för jag kan inte sova, och idag har jag inte gjort nånting. hihi och jag måste va tyst för annars kommer min kära far och drar ut internet för han tkr att jag ska gå och lägga mig men det gör ju inte jag,!  Åh jag måste verkligen ladda överlite depp låter som jag kan trösta mig med inatt eftersom jag inte kan sova..

amen PUSS

söndag morgon

godmorgon

Galet äcklig söndag,det regnar och ingen snö,! ååh:(. Aja det får funka endå, måste ner till rättvik och hyra twilight med för imorn eller på tisdag blire newmoon längtar som en tok! Och så är jag sämst på att blogga därför har jag typ bara en vanlig design och ingen header väldigt praktist eller nå :)) 

MEN TJADÅ 


min egna lilla sockertopp

Jag struntar i blogspot, bloggar när jag har lust helt enkelt, tex nu :) Idag har jag typ inte gjort nånting förutom att jag tog bussen ner runt 5 och köpte hårfärg och träffa michaela i 20 min och sen åkte jag hem,färgade hårförlängningen,åt pizza & kolla igenom FRIDA,längesen man läste den handlar typ bara om "new moon" ska bara såå se den på tisdag. Hihi imorn ska jag se första filmen (a'. NU ska jag kolla lite bloggar och lyssna musik.

Ja men vi säs-/sara

jag tar tillbaka allt jag har sagt om att han är ful,! damnnit.


http://avsaralinna.blogspot.com

Kommer nog inte blogga så mke här längre. Inte klar på långa  vägar men - http://avsaralinna.blogspot.com


PUSS

så där, nu har jag läst 10 kapitel ur "hett nånting" haha kommer inte ihåg va den hette, & sminkat mig så ska snart ut och ringa michaelaa och gå och sätta mig vid skolan tror ja och röka :) Så ser min ROLIGA fredag ut.

 mer upddattering sen om jag orkarr KYSS;*

fredag,

Duktiga jag har vart i skolan hela dagen i dag, det gillas.! men hv eller lyktan som det kallas nudå kan ju bara dö, klassen - här kommer jag,! :D  aja nu ska super sara gå och läsa. PUSS


                          Vi e typ på G.hiih :)

Blogspot.com?

haha åh va suris jag har vart idag, men det börjar ljusna vilket känns super :) Men förstår inte varför det blir så hela tiden. Som en berg och dalbana, upp och ner hela tiden. I ena sekunden känns allt prima och i andra känns som allt har rasat. Tråkit nog går det ut över alla andra som inte gjort ett piss eller säger ett ord fel, sry for that ~ 

Och juste funderar på att börja blogga på blogspot istället, att bara skriva ibland när jag har lust och så på den här,? Jaja vi får se hur det blir.

 



I want your loving
And I want your revenge
You and me could write a bad romance
(Oh-oh-oh-oh-oooh!)
I want your loving
All your love is revenge
You and me could write a bad romance..



fucking åmål

Hej bloggen, har fixat lite med bloggen som ni kanske ser och den blev väldigt bred och så men den får vara det till jag orkar göra de till något annat. 

Vart hemma idag, feber osv igår, men nu mår jag bättre. Har kollat på sune typ hela dagen haha loveit,! tänkte kolla lite bloggar,bilder och kolla klart på fucking åmål, så updaterar senare när jag orkar -/s.a



                                        O-M.G,!!


and I älskar my engelska (;

åh vilka problem jag har med det här håret,blir fan aldrig som jag vill ha det.! men nu har jag tvingat mamma att ringa & beställa klipptid. Hoppas jag får tid på typ fredag,!

Anyway skola idag, gick väl sisådär och just nu värkar det som om vi är skolan höjdpunkt (igen). Men helt ärligt så orkar jag inte bry mig finns inget att göra åt.. Imorn måste jag köpa smink och troligtvis blir det comax. På fredag, kanske bio, färga håret osånt :))

More update later


Hårförlängning - Ja tack,!

Ellå,!
Typ nyss kommit hem från skolan - Letar billig hårförlängning i mörkbrunt som en tok, Hjälp.!


Tusen tankar, flera drömmar, bara en verklighet,!

Nu är vi där igen, jag kan inte sova. Tusen tanker svävar runt i huvudet på mig och jag blir snart tokig. Vill bara stänga av allting för en stund.

 

Turn look, look out and see.
Do you see me? Cause I think I see you.
I've been some other place.
The wind that I chase, it all just leads back to you.
Oh how I'm still, so still its burdening, it's still outran.
I knew you when I was young, but where I am right now.
Is where I am.


R.I.P MY HAIR - så fucking fult .

Precis kommit upp från badet, så skönt att ligga i mörkret med musik och inte se eller lyssna på en enda jävel :)

Och jag har inte lite ångest över mitt hår nu,! Det är big fail. Skulle klippt lugg  typ snart, men ska jag SKA ha en ny hårförlängning innan det - tänk själv :) "hej jag har kort hår och lugg" nej vet du vad. Och så hade jag tänk att färga håret blondt i helgen men det gör ju inte heller.. Då ramlar det av. Så funderar på att färga det mörkare.Nu kommer michaeala döda mig (a'.  Och nytt smink måste jag ha oxå. JAG HATAR ATT VARA FATTIG :*

                            Buuhuhuhuhu FAIL,! :'(


...~~

Godmorgon:)

Hemma idag har liite feber så ja, ska bara ta det lungt och snart åka en sväng med Björn och fixa lite grejs. Nu ska jag fixa håret- det lilla som går att göra & sminka mig som inte heller att göra så mke av.


           Slänger in en liten bild åt tomten,mamma och mormor oxå (a'

 


JAG ÄLSKAR RUBRIKER HIHI PUSS

Inget att göra så tänkte bara slänga upp nånting. Kollat på wallander i typ flera hundra år och fixat med min hårförlängning, kammat ut den och satt i den osånt. Men halva håret är borta, sen en liiiten incident i fredags, och mitt riktiga hår ser ju inte lite slitet och fult ut så, haha tummen upp (y). Och så kan jag inte bestämma om jag ska te skolan imorn heller,? Lät väldigt skönt att bara vara hemma och gö typ..? ingenting :) och samtidigt att bara gå till skolan och se allmänt glad ut och inte komma efter så förbannat,! Jaja vi fårse vad som händer.

Och Frida, du ska veta att jag finns för dig och kommer alltid göra & vi har typ glidit ifrån varann? Saknar dig,! Älskar dig hästibästi ♥




cherry cherry boom boom ~


Hiphopper - Thomas Rusiak feat. Teddybears Sthlm ~ K ä r l e k ~






Måndag 16.November 2009 ~

Jag är helt död, inte sovit nånting alls & blöttnäsblod (y). Så är hemma idag & bah kolla tv osånt och det gillas.

Juste, håller på att få mamma att vilja göra om mitt rum nu oxå. Tapetsera och lite nya möbler. Är så jävla trött på det gammla fula gula färgen.

 


Jag har missat så mycket, och nu är det dax att ta igen det, och jag börjar nu.

Första dagen på länge jag vart så jävla säker på mig själv och vad jag vill. Ångesten är som bort blåst och det är så jävla lovely. Min plan - sköta skolan som en idiot,ändra mig som person och inte bry mig om vad andra säger. Helt ärligt så tror jag att det kommer funka, om jag bara gör det. Man kan ju undra vart jag fått min posetivet ifrån? För om man kollar ut så är det grått&regnit, och jag är skabbig som en ja, jag vet inte vad. Men jag orkar inte bry mig längre och jag älskar det!



SaraannalinneahAndersson under hela 2009 - HAHA fyfan :'I. Love/s.a

Inlåst - extreemt heta & säg inge annat


Till mormor,mamma och tomten - give me

Nu ska här bantas och sen kör vi, jag orkar inte bry mig mer nu, vi har redan eran uppmärksamhet - så då tkr jag att vi kan köra på lite extra hihi PUSS!
 

"I don't worry 'cuz Everything's going to be alright" - alicia keys ~ I hope.

Gaah jag blir galen på mig, mitt liv, skolan, folk,rättvik och tusen saker till. Va fan ska jag får lov att bo här - det finns miljoner ställen, och jag bor här,! Fan att allt ska bli skit helatin. Jag sviker, dom sviker, allt sviker, alla sviker.  Alla pratar om "amen du ska ju börja gymnasium snart,ochblalala" - det är 1,5 år kvar.  Och jag vågar inte hoppas på att det blir bättre tills dess . (nej, jag är inte mobbad även om det låter så HAHA. ) Det är de att jag är så trött på lilla fula rättvik! Och jag vågar inte ens tänka på vilka rykten vi har nu. Jag och Michaela värkar typ vara best på att fixa dom. Livet är verkligen toppen men det här är nog bara början - Det blir värrre men, det känns faktist som om det är värt det. Jag menar "allting har en mening" - det kanske stämmer?  Det va typ det här vi ville förra året, mendet är inte så jävla kul & enkelt som man tror. Så mycket värre,haha!


Men va fan, Lev livet fullt ut,imorn kan det vara försent! 


tråkit skit inlägg, lite fult -

eh ja godmorgon eller nå. Sitter och lyssnar på musik och har ont i magen, det sluta skit och tack en än gång Ms mormor. Åh snart får jag en ny design igen man tröttnar så fort, därför byter jag igen - imorgon kväll kanske jag har den (y' . Amen ska sova nu. PUSS

. . .

Vi e sämst - tack M mormor :))


Det är svårt att vara normal i en värld av idioter

Fredag den 13 nu dör vi. NEJ då, nu ska jag sminka mig och fixa håret sen blire rättvik. Får väl se va som händer - antar, ingenting? :))) 

 PEACE OF SWEDEN :D

dont care about all the pain infront of me cause im just tryna be happy, just wanna be happy.


Dagen suger - jag e emo.!

Jag har blivit så där extreemt dålig på att blogga igen. Men har inte haft nån lust så nu ska jag försöka.
Idag har det bara vart jobbit, alla har vart sura på alla och allmänt bråkit bara. Men skött mig ganska bra, alla lektioner utan No,n done vilket känns rätt bra. Halva so provet med och det är super enkelt.

Imorn är det fredag, och vad fan ska jag göra,? - Gymnasiefest med folk i rättvik och jag antar att mamma vill ha mig hemma så jag inte dricker KUL,! varför inte bara dö dirr.

Nothing else i can say - saragoesemo

Ingen blogg lust, ingen skol lust,ingen vara glad lust - Nej allt går åt helt fel håll, speciellt jag... 


                               " Hold me, tell me everythings ok "

Fult kort inlägg LÖTS ÖF LÖVE / S

Soft måndag, gjorde typ ingenting på lektionerna. Sen stanna jag och michaela kvar på stora stan. Och vi har jätte snälla gubbar i rättvik som du borde hälsa på tkr jag - jag fick en hel 10 av en, bah så ni vet tänkte jag. Nu sitter jag och har precis ätit mina mandariner. Nu ska jag bara hjälpa björn & sen Duchsen,! KYSS


Antingen vet man vad livet går ut på eller så är det bara snurrigt och flamsigt.

Har pluggat i flera timmar nu, de är så inte jag. Men nödvändigt kan jag säga. Men det jobbiga är att man måste komma ihåg allt oxå, men det får gå. Och min svenska uppsats skulle inte bli så lång hade jag tänk, men har ju skrivit så jag måste förklara en massa. Men det blir förhoppningsvis ett G iaf, bara det skulle höja mina betyg. Den blir minst 3-4 sidor om jag ska få ner allt jag tänk. Och det är så mke enklare att skriva hemma, då kan man bah sitta och tänka va den ska handla om och så klart musik skulle aldrig kommit så långt med mitt pluggande idag utan det.  PUSS på det tkr jag ;*

Åh jag blir seriöst galen,! - Jag vill ha en digitalkamera, bloggen skulle bli så mke roligare. ~ 

 -


Broder Daniel - No Time For Us (Acoustic)

Pluggar för fullt och det går faktist rätt bra, iaf med musik ♥ snart klar med So:n och sen ska jag nog börja på en svenska uppsats så Ullis kan sätta G på mig - Yess det kör vi på. / KYSS


 


I see your face drop, drop, drop , ! ~


Godmorron,!

jag är ganska pigg även fast jag håller på att dö. Idag ska jag nog ta mig till rättvik och sola och sen ska jag ut och springa - nästa vecka blire comax med michaela. + ikväll måste jag plugga oxå, No&So <3.

Nu ska jag sminka mig,fixa hår och sen kolla busstider, hörs sen och då kanske jag har ny bloggdesign :))

                               Jätte seriös bild,! :DD                                                               /s.a

I just wanna use your love tonight, tonight, tonight, tonight - tonight !

Galet tråkig lördags kväll, vart i rättvik och ätit pizza med Niklas super fun,! Nejmen ska inte klaga - känner bah för att gå och sova nu. Eller gå ut och gå? nej mörkt & läskit, det skippar jag. Sitter här och lyssnar musik istället ,hm ja! 

& JAG HAR INGET ATT SKRIVA ÄNDÅ SKRIVER JAG... sry for that ~

men kommer nog sitta & dega hundra år till så det blir nog fler fula inlägg från min sida, KYSS.


-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*~'

Igår blev det typ samma sak som varje helg, gå runt med michaela i rättvik + adde den här gången då. Han har typ bott här i ett halv år & kan mer om rättvik en vi? - haha lite fult tkr jag! Iaf vi typ satt vid skolan och prata & lyssna musik, haha dom iaf - jag va typ asdepp & ville bara hem till min säng och mandariner(a) Somna runt 1 och vaknade halv 5,!? men somna om, vaknade runt 10 sen gick vi och käka på sibylla.

Och nu sitter jag här, KUL! - nu ska här duschas och sova.!
           PEACE!

- hala tvålar och sura gurkor (?)

Skola idag, jag är sämst,! Michaela får mig att skolka (a' - skärpning.
'Här ska pluggas! - sen hoppas jag på rättvik och sitta åh göra ingenting med Michaela.


                   hihi, jag e inte med barn bah så du vet :)                                                         PEACE,!


Tralalala - ge mig en miljon, någon? :)


För inget är logiskt,för att Ingenting är magiskt & det är såå tragiskt . . .! . ~

Jag är lite bra , vart i skolan ett par timmar iaf men mamma ringde och sa att hon var i rättvik & så åkte jag med hem. Eller ringde, jag ringde från skolan - glömde ju min mobil i bilen. 

Anyway
sitter och lyssnar på musik & kollar lite bloggar, det kan vara bra underhållande med bloggar ju! & världens sötaste par som jag följt ett bra tag, har gjort slut & hon blivit lebb - visst, ingenting vi har att göra med lixm hennes val? tyckte hon va rätt cool,! men lite synd om han äre ju faktist.. men ska ut & gå nu /s.a



Funderar på att klippa lugg & andvända min hårförlängning mer, sen blond? - troligtvis blire,!
                                                                                                                                              


Memories - David Guetta feat. Kid Cudi,!



All the crazy shit I did tonight
those will be the best memories.
I just wanna let it go for the night
that would be the best therapy for me.



Jag var bara inte gjord för dessa dar ~



uppdateringen är inte speciellt bra,men ska försöka ändra det nu. Iaf gjorde ett litet inlägg men datan är sönder så den låten som en jävla traktor,så bytte.

Och just nu sitter jag och lyssnar på Håkan hellström och funderar på att hämta lite läxor & prov som jag har imorn, men får se om jag är hemma imorn med. - Fast nej, det blir nog skola ändå.

Och ska lägga in lite mer bilder & sånt oxå, & kan börja redan nu,!


Början av 2009 - ILLA!

     Sommar 2009 - inte riktigt lika illa, men lite.


Elov & Beny - Sommarmustasch,!

- Okej, hej bloggen. Precis kommit hem från rättvik & där har jag gjort? - Setat i ett garage i typ 2 timmar :) men skit samma, vart hemma idag och gjort ingenting&kolla på andra avenyn,det är så bäst, och jag älskar det, trore blir så imorn med för jag orkar bara inte se sura irriterade människor som gör mig irriterad, fast så äre ju hemma med, varför inte bara kunna bestämma själv när man vill vara med och när man tröttnar försvinner man? im emo,yess im am.

Juste, igår va jag och michaela på "gym" = gamla tantor som gymmade ifrån oss :(  men tror det blir spinning & thaikickboxning istället när jag orkar, och sluta med godis, Jag e best har inte ätit nånting idag, eller jo 5 mandariner<3 och nu sitter jag här och lyssnar på gammal musik och funderar på hur jag vill att man header ska se ut.

Yess - lite update fick ni iaf kan ju vara bra tänkte jag ..inte men skriver senare tror jag /s.a


                                    Jag gillaren lite faktist,!

Andra avenyn bloggar senare :*

Hejbloggen..

Skriver inte så mke nu, har varken tid eller lust. Men iaf vart hemma idag orkar bara inte & nu kollar jag andra avenyn. så skriver mer riktigt inlägg sen :)


                                     gejj så snett ;*


Nån som är duktigt på blogg design, ?

- Nej , jag förstörde inte alls min bloggdesign. Jaja hjälp mig någon ?(:


RSS 2.0