- sebastian stigar, switch ♥

          
                  Man får bra lust att flytta till norge (a)

Kommentarer
Postat av: Carolina

Att behålla ett barn, då måste man ju först bli med barn. Och då är det ganska viktigt VEM man blir med barn med. Blir du med barn med ett one night stand som inte vill bli pappa eller tänker ta nå ansvar alls för barnet så vet du att det inte är rätt, vare sig för barnet eller pappan.

Men har man en stadig relation till pappan, oftast ett förhållande men det kan ju även vara någon som du är bra vän med t.ex. eller någon du verkligen litar på.

Och sen att man verkligen vill ha barn. Det handlar inte om att man bara VILL ha ett barn. Det handlar ju oxå om att man ska kunna ta hand om barnet, kunna uppfostra det i en säker miljö med både kärlek och en säker ekonomi.

Det handlar inte bara om att man vill ha barn. Det är ett liv, ett liv som du har fullt ansvar att kunna ta hand om och det är ditt ansvar. Ingen annans, att du får stöd från din omgivning är suveränt.

Jag hoppas att du inser att man inte bara kan skaffa barn för att man vill. Det är miljoner andra saker oxå.

Jag är i ett förhållande sen 3 år tillbaks. Jag vill verkligen ha barn nu, men jag vet att det inte går för jag vill iaf kunna ge mitt barn allt det som krävs och allt den förtjänar. Eftersom jag bara jobbar extra så har jag ingen säker inkomst och kan därför inte ge barnet ekonomisk trygghet. Även fast jag vet att om jag blir gravid nu kommer jag att få allt stöd från mina närmaste, men de kan inte köpa barnvagn, säng, kläder, blöjor, mat o.s.v.

Det handlar om saker som kostar mer än ett barnbidrag. Det vet du.

Hoppas du kommer inse detta när du väl blir 17 eller hur gammal du nu ville bli när du skaffar barn.



Sen säger jag inte att det är fel att vara en ung mamma så länge man vet vad som krävs av en.

Men det bästa är ju att du åtminstone går ut gymnasiet innan och kommer på vad du vill jobba med. Du kanske vill plugga vidare och det är inte det lättaste när man har barn.

2009-10-24 @ 18:09:41
URL: http://carolinamalmbogg.blogg.se/
Postat av: Amanda

Hej jag har frågestund i min blogg, ta gärna en titt och ställ en fråga. Tack i för hand :)!<3

2009-10-24 @ 18:53:38
URL: http://maandiiee.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0